Sjukhustid. | Från Malmö till Milano
cjoh

Från Malmö till Milano

Annons

Sjukhustid.

Det här med att först gå till sin läkare,få en papper med massa koder och skit på för att sedan med det pappert ringa till sjukhuset och boka tid. Ja ni,det är väldigt komplicerat.

Det kan gå väldigt smidigt,beror på. Min barnmorskas man jobbade på sjukhusetet så han fixade alltid allting till mig utan att jag behövde gå till min läkare(motsvarande vårdcentralen hemma) så på den tiden var alltid skit bra haha.

Nu behövde jag ringa och boka tid redan för Februari månad för annars tar tiderna kanske slut. Så måste man bokstavera och läsa upp allt som står på pappert. Jobbigt. Haha. Nej men när det väl fungerar så är det väl okej. För det är väldigt många gånger det fattas en kod eller något.

Det är vädligt mycket privat i detta landet. Min barnmorska var privat och jag betalade för varje besök,gick dit var tredje vecka på köpet så det hade kunnat bli en massa nya par skor istället(jämför alltid allting med skor). Men å andra sidan så går man inte privat så tar alltind så mycket längre tid plus att det kanske inte finns tider till dig eller helt enkelt görs inte allt som ska göras. Så är väldigt glad att jag gick privat.

unnamed-1

Anyway,nu var det bokat. Alessio sover och jag ska läsa lite angånde ett av mina projekt och ikväll blir det jobb!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cjoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats