Mammaledighet i Italien. | Från Malmö till Milano
cjoh

Från Malmö till Milano

Annons

Mammaledighet i Italien.

Kvällstankar.

Har väldigt många projekt på gång. På köpet har jag börjat jobba halvtid.

I Italien får man vara hemma tills barnet fyllt 1 år men man får bara betalt tills barnet är 9 månader. Jag hade en liten deal med mitt jobb. Jag vägrade komma tillbaka och jobba heltid,det fanns liksom inte i min värld att lämna Alessio någonstans när han är under 1 år så vi kom överens om att jag skulle börja jobba efter sommaren halv tid. När Alessio var 7 månader,pirrigt men också behövligt för mig.

Skönt att komma iväg lite. Dock lade vi upp schemat så att jag jobbar kvällar 20-23.00 när Marco ändå är hemma och bara få dagar i veckan. Så jag tycker att det blev en väldigt bra deal för alla inblandade. De behövde mig och jag behövde dem more or less!

Trivs väldigt bra med att vara tillbaka,det blir lite ensamt när man bor utomlands. Det är liksom inte att man fikar åt höger och vänster. Dem flesta jag känner jobbar fram till 19.00 tiden på kvällarna och då har jag liksom inte lust att röra mig någonstans! Dock jobbar jag så lite så jag hinner knappt känna av det!

 

På det har jag börjat med min kära innebandy igen. Kan bara träna Måndagar men det är helt okej. Bättre än inget. Jag har spelat sedan jag var 10 år och det var det första jag letade upp när jag flyttade till Milano (okej,efter isbaren då haha), Spelar i ett lag där det är 80% killar. Kul!! På riktigt!

fc

 

Så mer eller mindre ska jag nu gå från att inte ha gjort någonting nästan tlll 2 projekt,innebandy och jobb! Bättre full fart än inget.

Har alltid älskat att ha mycket att göra men man får akta sig så att det inte blir för mycket för då är det lätt hänt at ingenting blir gjort istället!

 

Nu blir det Ray Donovan och sen lite sömn.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cjoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats