Hektiska dagar. | Från Malmö till Milano
cjoh

Från Malmö till Milano

Annons

Hektiska dagar.

Gud vilka dagar det har varit. Det har verkligen gått i 200km/h. Inte direkt jobbigt men man får prioritera bort saker när man inte hinner med.

 

Äntligen har vi fått vår bil också ,skönt att slippa åka metron även jag tycker det är rätt skönt att bara sitta och lyssna på musik och slippa leta parkering eller skrika på folk som inte kan köra. Trafiken är helt värdelös i Milano och finns det tex 3 filer så är det till slut bara en för dem parkerar på två av dem. Man blir galen.

Eller så är dem i den vänstra filen men ska svänga till höger och kommer på det försent kan man tro,men nej dem bryr sig inte bara. Orkar liksom inte tänka vad som ska hända härnäst utan bara kör som dem vill.

Så ja,det blir att man skriker en del.

 

Fy,har blivit 4 dagar med cirka 4 timmars sömn men inte för att Alessio vaknar för han sover som vanligt hela natten,men det har blivit jobb och har somnat väldigt sent. Idag vaknade vi båda av Marcos alarmklocka och tur att jag inte hade ett basebollträ i närheten. Nu äter han frukost,Alessio då. Sen tänkte jag att vi skulle somna om. Men Sheyla(hunden) måste ut,men får sova nåt iallafall.

 

Ser dubbelt och tänker att det hade varit värt att tanka bilen igår för nu måste jag göra det när den ska flyttas från städgatan.

Ikvälll blir det innebandy och kan inte bestämma om jag ska ta bilen eller metron då det är precis andra sidan stan. Går inte att korsa med bilen vid den tiden så får isåfall ta den dubbla omvägen och ta motorvägen. Får se. Men först så är det en låååång dag som väntat.

 

Think,act and behave positive.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
cjoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats